Pagina mea a avut PR 3 timp de vreo 4 ani chiar 5! De o luna un prieten m-a tot batut la cap sa-mi fac un blog! Si uite-ma pus la treaba: instaleaza Wordpress, modifica, creeaza continut unic ca sa ma vada bine google...etc. Ok nu am prea multe articole ca doar e nou si e in lucru dar... m-am trezit cu PR 0 de la...PR3. Sunt c-am dezamagit pe de o parte, singura alinare este ca totusi pagina mea e pe acelasi loc in cautarile din Google. Nu ma intereseaza prea mult PR-ul dar cateodata m-ai faceam cate un schimb de link-uri si conta. Are cineva o idee, afecteaza cu ceva BLOG-ul? Merci
Am auzit chiar zilele trecute faza asta, Google nu obisnuia sa modifice PR-ul fara un update.
Ce afecteaza chestia asta? Inca nu mi-am dat seama, dar aparitia unor sectiuni, blog, categorii pare sa readuca robotii pe site si sa se reevalueze situatialui. Asta Include PR si ranks..
Ar mai fi ceva: am avut in pagina un link cu nofollow! Chiar de asta uitasem! Din experientele mele trecute am realizat ca nofollow iti fura PR-ul! Sper sa nu spun prostii!
Se discuta la un moment dat ca aceasta schema nu mai este valabila.
Introducind nofollow pe un link, celelalte linkuri isi pastreaza valoarea initiala, adica: ambele LJ=2 iar LinkJuice=2 (in imaginea din dreapta).
Adevarat sau am inteles eu gresit ?
__________________ Vitrine frigorifice orizontale si verticale pentru refrigerare si congelare Parchet Iasi lemn masiv exotic